PRODUKTY Cukry Bio
INFORMACJE OGÓLNE:
Cukier BIO to cukier, który w swoim składzie zawiera co najmniej 95% składników pochodzenia rolniczego, wytworzonych według zasad ekologicznych, a produkcja musi podlegać kontroli upoważnionej jednostki certyfikującej. Produkt przeznaczony jest dla odbiorców przemysłowych i indywidualnych do produkcji artykułów żywnościowych, wyrobów cukierniczych i piekarniczych.
PRODUKTY I ZASTOSOWANIA:
Cukier trzcinowy rafinowany BIO biały
Cukier trzcinowy rafinowany BIO biały to cukier o białej barwie. Produkt przeznaczony jest dla odbiorców przemysłowych i indywidualnych do produkcji artykułów żywnościowych, wyrobów cukierniczych i piekarniczych.
Rekomendowany do: produktów mlecznych, napojów bezalkoholowych, przetwórstwa owocowo-warzywnego
Dostarczany: w workach papierowych 25kg,
Cukier trzcinowy nierafinowany BIO brązowy
Cukier trzcinowy nierafinowany BIO brązowy to cukier o brązowej barwie. Produkt przeznaczony jest dla odbiorców przemysłowych i indywidualnych do produkcji artykułów żywnościowych, wyrobów cukierniczych i piekarniczych.
Rekomendowany do: słodyczy, sosów i dressingów, wypieków
Dostarczany: w workach papierowych 25kg
Cukier buraczany rafinowany BIO biały
Cukier buraczany rafinowany BIO biały to cukier o białej barwie. Produkt przeznaczony jest dla odbiorców przemysłowych i indywidualnych do produkcji artykułów żywnościowych, wyrobów cukierniczych i piekarniczych.
Rekomendowany do: słodyczy i wypieków
Dostarczany: w workach papierowych 25kg